Starverhuur

De Muziekzuil

Jij en je gasten als DJ!

Over de muziekzuil

Met de muziekzuil van Star maak je overal en altijd een feest! Jij en je gasten zijn de DJ! Jullie bepalen wat er in de afspeellijst komt en de muziekzuil zorgt zelf voor de overgangen tussen de nummers. De muziekcomputer heeft een uitgebreide muziekbibliotheek. Naast losse nummers beschikt de muziekzuil ook over kant en klare lijsten van verschillende muziekgenres. Mits er wifi beschikbaar is, koppelen wij hem daaraan zodat jullie altijd nummers kunnen downloaden. Al met al, altijd goede muziek!

Als je een muziekzuil boekt komen wij hem brengen, opbouwen en ophalen. Zo kun jullie je focussen op de rest van het feest.

Je kunt de muziekzuil ideaal gebruiken bij feesten, partijen, buurt BBQ’s, bruiloften, bedrijfsfeesten, opendagen etc.

Met Geluid
De muziekzuil is met en zonder geluid te boeken. Wij bouwen het voor je op en breken het ook weer voor je af. Geen gedoe dus! Wil je er licht bij? Geen probleem, je hoeft het maar te vragen.
Incl. bezorgen
Super Makkelijk
Je voegt nummers toe aan de afspeellijst en de muziekzuil doet de rest. Tijdens het opbouwen legt ons personeel je uit hoe gemakkelijk het is.
Zelfs voor opa!
Service van STAR
De muziekzuil is incl. bezorgen, opbouwen en afbreken. Dit spreken we samen me je af om je evenement tot een succes te maken.
Zonder zorgen
Previous slide
Next slide

Varianten

Muziekzuil

De muziekcomputer zonder geluid of licht.

Muziekzuil met geluid

De muziekzuil met een geluid set en microfoon voor 75 personen.

Muziekzuil met licht en geluid

De muziekzuil met een licht en geluid set en microfoon voor 75 personen.

Muziekzuil boeken

Je kunt de muziekzuil gemakkelijk boeken door dit boekingsformulier in te vullen. Wij nemen contact met je op en bevestigen je boeking. Overigens kun je ons ook altijd bellen of mailen.