Starverhuur

JUllie Bruiloft

De onvergetelijke dag!

Wij zorgen ervoor dat jullie trouwfeest een onvergetelijk feest wordt! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het van licht, geluid en beeld verzorgen op bruiloften. Dit doen wij samen met onze ervaren DJ’s die alles draaien op jullie verzoek. Of het nu een klein of groot is, van een tentfeest tot een buiten receptie, wij zijn van alle markten thuis. Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen beteken? Neem dan even contact met ons op en dan nodigen wij jullie graag uit voor een kopje koffie en bespreken jullie wensen. Tot Star!

onze werkwijze

Kennis maken

Met een lekkere kop koffie of thee

Jullie wensen

Van apparatuur tot muziek stijlen

Brain stormen

Samen om tot de juiste oplossing te komen

Ons voorstel

Geheel vrijblijvend

Jullie Feest!

Handjes in de lucht!

Na de kennismaking bespreken wij graag jullie wensen. Er zullen verschillende onderwerpen aan bod komen: welke show je wil, welke DJ, welke muziek en welke sfeer. Ook mogelijkheden met zangers, bands of acts kunnen wij verzorgen. Wij verzorgen de techniek en kunnen jullie ook advies geven over welke band perfect zou passen op jullie bruiloftsfeest. Met deze informatie zullen wij jullie een offerte toesturen. Wanneer jullie akkoord gaan we er samen een onvergetelijke dag van maken!

Onze shows

Benieuw naar onze shows? Neem nu snel een kijkje. Opzoek naar meer of iets anders? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Impressie

Hieronder vinden jullie een aantal foto’s van voorgaande bruiloften. Mochten jullie iets zien wat jullie perfect lijkt, kunnen we dit samen zeker doorspreken.

Wat vinden bruidsparen?