Starverhuur

Drive-in shows

Star swingt altijd!

Om je feest helemaal te laten knallen bieden wij verschillende drive-in shows aan die we op jullie gewenste locatie zullen opbouwen. Deze drive-in shows zullen je feest een thema geven. Natuurlijk kunnen deze shows aangepast worden naar jullie wensen.

Al onze shows worden standaard geleverd inclusief DJ, licht, geluid, opbouwen en afbouwen. Voor meer informatie over verschillende shows kun je contact met ons opnemen.

Star Disco Show

Een begrip in de regio: Star Disco Show! Onder het motto ‘swingt altijd!’ mag deze drive-in show zeker niet ontbreken. Wij bieden een compleet verzorgde discoshow inclusief DJ die precies aanvoelt wat jullie willen. Natuurlijk is deze show ook uit te breiden met een aanvullende lichtshow en diverse extra’s.

 

Lounge Show

Helemaal van nu: de Lounge Show! Dit chique, hoogglans wit discomeubel inclusief sfeervolle ledverlichting en movingheads is een echte eyecatcher! De ideale show voor jullie bruiloft of chique (jubileum)feest. Deze show is inclusief DJ die zich geheel aanpast aan jullie wensen.

 

Vinyl Show

Herinnert u zich deze nog…? Met de Vinyl Show gaan we terug in de tijd. Ervaar de 33 / 45 toeren én het krakende geluid van de naald op het vinyl. Kom uw plaatje uitzoeken aan onze retro-bar, geef jouw lievelingsplaat aan de DJ en hij zal jouw plaatje draaien. Onder het motto ‘U zoekt, wij draaien!’ wordt het gegarandeerd een succes.

 

Vinyl Show White

Lekker terug in de tijd, de tijd van vinyl. Dat kan met onze Vinyl Show! Kom uw plaatje uitzoeken aan onze moderne witte booth, geef jouw plaat aan de DJ en hij zal je plaatje draaien. Zoals vanouds op een platenspeler, onder het motto: ‘U zoekt, wij draaien!’.

Optie Volkswagen T1 Bus

 

Gala Show

De discoshow met een gala tintje. Een DJ draait – compleet naar uw wens – de beste plaatjes vanaf het drievoudige, witte discomeubel. Met de glinsterende spiegelbollen, het magische sterrendoek en de sfeervolle ledverlichting begeeft iedereen zich binnen no-time op de dansvloer. De ideale show voor jullie bruiloft of chique (jubileum)feest!

 

Boerenrock Show

Zin om een avondje stevig te stappen? Kies dan voor de Boerenrock Show! Met een steigerhouten discomeubel en een boerenlandschap als achtergrond, lijkt deze robuuste show direct van het platteland te komen. Ga los op heerlijke rockmuziek zoals ACDC, Greenday en U2. Maar ook een flink aantal pk’s aan boerenrockplaten en landelijke feestmuziek komen voorbij. Denk aan: Normaal, Rowwen Hèze en Guus Meeuwis. Voor de stoere mannen en vrouwen onder ons: ‘Een heerlijk avondje ouderwets rocken!’.

 

Glamour Show

Glamour, maar dan zonder glitter. Het wit steigerhouten discomeubel – in combinatie met sfeervolle ledverlichting, een truss en movingheads – geven het feest net dat extra beetje ‘glamour’. De ideale show voor jullie bruiloft of (jubileum)feest, waar het net iets robuuster mag.

Glamour Show White

Glamour Show White met een prachtige witte achtergrond. Het wit steigerhouten discomeubel – in combinatie met discoballen, een truss en movingheads – geven het feest een chique uitstraling. De ideale show voor jullie bruiloft of (jubileum)feest, waar het net iets robuuster mag.

Amazing Meezing Show

Wilt u een avondje helemaal uit uw dak gaan? Kies dan voor de Amazing Meezingshow. Tijdens deze 3,5 uur durende interactieve show draaien Glitterkoning Tony en Speedy P. de heerlijkste, foutste plaatjes. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen tijdens de diverse spellen en kan er flink gedanst en gelachen worden. De welbekende ‘Amazing Bingo’ en de ‘Meezing Karaoke’ zullen tijdens deze show zeker niet ontbreken.

 

Round Show

Op zoek naar een eyecatcher voor jullie bruiloft of (jubileum)feest? Met de ‘Round Show’ zijn jullie zeker van een exclusieve show. Het ovale DJ-meubel is voorzien van een projectiescherm en bewegende visuals. De ronde truss en diverse lichteffecten maken het plaatje helemaal compleet.

 

Holland Show

Van ‘Kali’ tot ‘Laat de zon in je hart’. 100% NL van vroeger tot nu. Met een rood-wit-blauw discomeubel aangekleed met klompen, tulpen en delfts blauw tegeltjes aan de wand staat de Holland Show garant voor een feestje van eigen bodem. Zing mee met de beste karaoke hits en laat jezelf helemaal gaan.

Oktoberfest Disco Show

”Zigge, Zagge, Zigge, Zagge…” De Oktoberfest Disco Show tovert de locatie om tot een ware Duitse Festhalle. Met een wit, steigerhouten discomeubel inclusief de welbekende wit-blauwe aankleding is de sfeer meteen Deutsch. De in lederhose gehulde DJ draait voor u de beste Duitse plaatjes. Van ‘Ich bin wie Du’ tot aan ‘Hey Wir Wollen Die Eisbären Sehen’: eine Riesenparty! 

 

Tropical Show

Vamos a la playa! De Tropical Show is de ideale discoshow voor een beachparty of zomers feestje. Naast het sfeervolle discomeubel met visuals, wordt de show geleverd met palmbomen, parasols en opblaasbeesten. Zo waant u zich meteen in een zomers vakantieoord.

Ibiza Show

In de vakantie stemming? Dan is deze show wat voor jullie! Dit rond, wit visual meubel zal geleverd worden met Ibiza vlaggen en vier truss zuilen met movingheads erop.

 

Volkswagen T1 Bus

Deze prachtige VW T1 bus is klaar om u feest compleet te maken. Dit wordt zeker de eyecatcher op jullie feest! Het is mogelijk om deze bus te combineren met een andere drive-in show. 

Meer informatie over de mogelijkheden met de Volkswagen T1 bus is te vinden op: bustastisch.com