Over ons

Star Licht & Geluid is ontstaan in 1994 en begonnen als een uit de hand gelopen hobby. In de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Anno 2013 is Star Licht & Geluid een professioneel bedrijf dat zich richt op het verhuren en verkopen van licht, geluid en beeld.

De klant is koning en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij voorzien u altijd van een passend advies voor uw evenement of bedrijf. Begin 2009 hebben wij ons nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen, van waaruit we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Mocht u graag meer informatie ontvangen of een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Presentatie Mercedes E-klasse

Maart 2009 presenteerde Mercedes haar nieuwste auto: de Mercedes E-klasse. In opdracht van Ema in Venlo verzorgden wij hiervoor het licht en geluid. Tijdens de onthulling zorgden wij voor een spetterende lichtshow met veel rook, effecten en een laser. Gedurende de twee open dagen zorgden wij er met behulp van onder andere LED-spots voor dat de auto perfect uitgelicht was.

  • ema.jpg
  • ema2.jpg
  • ema3.jpg

De Wingerd Sevenum

In opdracht van Gemeente Sevenum hebben wij begin 2008 een compleet nieuwe geluids- en lichtinstallatie geleverd voor De Wingerd in Sevenum. Wij voorzagen alle zalen van een passende geluidsset en in de grote zaal hingen wij een trussconstructie met daaraan dé ideale lichtset om de dansvloer sfeervol uit te lichten en zorgden we voor een goede uitlichting van het podium.

Na de verbouwing eind 2010 hebben wij, in overleg met de klant, de geluids- en lichtinstallatie uitgebreid, om zo weer compleet aan de wensen en eisen van de gebruikers van de zalen te kunnen voldoen.

  • wingerd1.jpg
  • wingerd2.jpg
  • wingerd3.jpg